ICC certification


Boie & Nordstrøm arbejder ud fra ICC's etiske principper og standard, som lægger vægt på tillid, personlige kompetencer, respekt, integritet, respekt for det enkelte menneske, ærlighed og synlige fremskridt.

Læs mere om ICC her: ICC standards-and-ethics


ValuePerform


Boie & Nordstrøm arbejder med 360° strategianalyse som blandt andet anvender medarbejder vurdering af virksomheden som overblik overfor kritiske succesfaktorer.

ValuePerform skaber overblik og danner et beslutningsgrundlag, så virksomheden kan arbejde effektivt med strategi-, organisations- og forretningsudvikling. Gennem ValuePerform analyse synliggøres om virksomhedens ledere/medarbejdere har samme syn på de strategiske udfordringer, og om strategien udleves i hverdagen.


DiSC personprofil


Boie & Nordstrøm arbejder aktivt med DiSC profiler i forbindelse med nyansættelser, outplacement, lederudvikling og teambuilding.


Strategyzer


Boie & Nordstrøm arbejder med det globale Strategyzer stratgegi værktøj som blandt andet indeholder modeller for Business Value Proposition og Business Model Canvas metoden. 

Strategyzer er et værktøj der udelukkende arbejder med fokus på kundernes opfattelse af virksomheden, hvordan man understøtter denne opfattelse og hvordan virksomheder bedst muligt skaber vækst med denne viden.

Læs mere på: www.strategyzer.com


 

Vil du vide mere

 

Kontakt os.