Executive Coaching


Coaching af topledelse med fokus på toplederens udfordringer i virksomheden.

Udgangspunktet er toplederens personlige indgang til strategien i virksomheden og henvender sig til virksomhedsledere placeret som direktør, medlem af bestyrelsen eller direktionen.


Virksomheds Coaching


Virksomhedsbaseret coaching arbejder med 100 % synlighed på opsatte mål og ejerskab hos topledelse, mellemledere og medarbejdere i alle afdelinger.

Vi sikrer en udviklingsorienteret pleje af medarbejdergrupper, hvor den konstante forandring er i fokus, hvilket samtidig øger muligheden for at finde frem til de skjulte ressourcer hos den enkelte eller hos teamet.

Vi arbejder med synliggørelse af mål, strategier, ressourcer og prioriteringer og garanterer en organisatorisk gevinst gennem de opsatte mål..


 

Leder Coaching


Person relateret coaching baner vejen til forandring, øget personlig succes og udnyttelse af egne ressourcer.

Samtalerne gennemføres med fokus på balance mellem job og privatliv, udviklingsområder og ansvaret for egen udvikling. Vi anvender DiSC personprofil analyse som en aktiv del af coachingen.


Eksempler på coaching


- Strategi implementering
- Lederudvikling
- Ejerskifte
- Generationsskifte
- Virksomhedsovertagelse
- Work/Life balance 


 

Privat coaching
Synliggør dine mål i dagligdagen


Samtalerne arbejder med fokus på forandring og udnyttelse af egne ressourcer frem mod personlig succes.

Har du styr på dine mål og ønsker for fremtiden - tør du opsøge dem på dine egne præmisser fremfor andres påvirkning?


Karriereplanlægning


Coaching, mentoring eller rådgivning. Planlæg din karriere med et kortere eller længere tidsperspektiv, hvilke delmål skal du opnå?

Familie- og Jobsamtaler som tager udgangspunkt i de daglige udfordringer omhandlende familiære forhold kontra arbejdsmæssige krav. Hvordan får man en karriere til at forene sig med et dynamisk og sprudlende familieliv.

Uddannelsesplan gennem coaching, mentoring eller rådgivning. Hvordan vælger du den rigtige studieretning, hvilke ressourcer har du og hvad forhindrer dig i at tage skridtet fuldt ud?


 

Vil du vide mere

 

Kontakt os.